Referenties

Hier vind je een aantal van de organisaties die wij tijdelijk verbonden hebben
Ik heb een ingewikkeld vraagstuk neergelegd bij WiFiProfs. Vanaf het eerste telefoontje voelde het goed! Ze zijn bereid om mee te denken en vooral in oplossingen te denken. Ik heb er zelf voor gekozen om de installatie op locatie zelf te doen, maar zelfs in de avond waren ze extreem goed bereikbaar om te troubleshooten!

Arno Nijhof

United Wardrobe

Wij zetten al 3 jaar de internet oplossing van WiFiProfs in bij een aantal led schermen, tijdens de Dam tot Dam loop in Amsterdam. De oplossing werkt perfect en er zijn nog nooit problemen met de netwerkverbinding tussen laptops en de LED schermen. Fantastische en stabiele oplossing. Zeker aan te raden!

Tom Limmen

Le Champion

Wij hebben voor het eerst gebruik gemaakt van een tijdelijke verbinding van WiFiProfs. Ondanks dat er meer als 10 apparaten op de verbinding hebben gezeten, is hier qua snelheid niets van te merken geweest. Wij zijn de oplossing vaker gaan inhuren omdat we dan volledig ontzorgt zijn!

Roel Postma

Outix

Fijne partij om mee samen te werken. Zowel het advies als de service ter plaatse hebben gezorgd voor een perfecte werking. Een betrouwbare partner in tijdelijke aanleg in een tijdelijk complex. Bovendien gaan ze net iets verder in advisering en service dan de klant mag verwachten, de betrokkenheid is perfect!

Chantal van Kuyk

Groot Groen Plus

Voor de Horecava zochten wij een goedkoper en sneller alternatief dan wat de RAI ons kon bieden. WiFiProfs leverde een koffer met internet en WiFi. De service vanuit WiFiProfs is gewoon super. Helaas was het internet niet even snel, maar er is dan ook extreem veel ruis tijdens een drukke beursdag in de RAI.

Robert Kruithof

Nostradamus

Vraag direct een prijsopgave aan voor jouw tijdelijke connectiviteit vraagstuk